Kadın öğretmenin tartaklandı iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-05-2010 (18:05)   Son Mesaj: 10-05-2010 (18:05)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    10-05-2010

    Kadın öğretmenin tartaklandı iddiası

    Kadın öğretmenin tartaklandı iddiası


    Buca ilçesinde bir ilköğretim okulunda, sınıfa girmesi için uyardığı kız öğrencinin annesi tarafından tartaklandığı iddia edilen öğretmen 3 gün iş göremez raporu aldı.

    Edinilen bilgiye göre, Çamlıkule İlköğretim Okulu matematik öğretmeni Arzu Tezcan, dün nöbetçi olduğu sırada ders zilinin çalması üzerine bahçedeki öğrencileri sınıflarına girmesi için uyardı. Öğretmenin isteğini yerine getirmeyen 5. sınıf öğrencisi R.O'ya kızdı, kız öğrenci de yaşananları okul çıkışı annesi Metide O'ya anlattı. Metide O'nun da kızı ve yakınlarıyla bugün okula gelerek Arzu Tezcan'ı tartakladığı, öğretmenin yere düştüğü iddia edildi. Buca Devlet Hastanesine götürülen Arzu Tezcan 3 gün iş göremez raporu aldı.

    Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de AA muhabirine yaptığı açıklamada, veli Metide O'nun, kızının saçının öğretmen Tezcan tarafından çekildiğini iddia ettiğini ve bu nedenle olayların büyüdüğünü, veli ve yakınlarının okula gelerek öğretmeni tartakladığını doğruladı.

    Olayın adliyeye intikal ettiğini, konuyla ilgili de soruşturmanın devam ettiğini bildiren yetkililer, konunun öğrenci R.O'ya yansıtılmaması için gerekli önlemleri aldıklarını ve öğretmenin de 3 gün sonra iş başı yapacağını söyledi.




    Kadın öğretmenin tartaklandı iddiası Yorumları