Bıçaklı saldırganı böyle vurdu VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-05-2010 (14:07)   Son Mesaj: 10-05-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 821  

    10-05-2010

    Bıçaklı saldırganı böyle vurdu VİDEO

    Bıçaklı saldırganı böyle vurdu VİDEO


    Bir markete giren eli bıçaklı şahıs, market sahibi ve dükkanda bulunan 2 kişiyi bıçakladı. Muhtar olan dükkan sahibi , bıçaklı saldırganı kasasından çıkardığı tabancıyla ateş ederek durdurabildi.



    Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bir markete giren eli bıçaklı şahıs, market sahibi ve dükkanda bulunan 2 kişiyi bıçakladı. Aynı zamanda Side Kemer Mahallesi muhtarı olan dükkan sahibi Osman Tüter, bıçaklı saldırganı kasasından çıkardığı tabancıyla ateş ederek durdurabildi. Salgırgan Kadir A.'nın muhtara ve dükkan içindekilere bıçaklı saldırısı güvenlik kamerasınca da kaydedildi. Olay, dün gece saat 21.00 sularında Side beldesindeki Kemer Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle Muhtarı Osman Tüter'e ait Tüter Market'e gelen ve 100 metre ötede kafeterya işlettiği belirtilen Kadri A., kasaya yaklaşırken elinde bulunan ekmek bıçağını dükkan girişinde bekleyen müşterinin bogazına bıçak çekerek girdi. Bıçaklı saldırgan Kadir A. ardından muhtar Osman Tüter'e yönelerek karnında, sırtında ve başında derin yaralar açtı. Bıçaklı saldırıda dükkan içinde bulunan Ali Gök ile İsmail Sarıgül de çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu sırada Muhtar Osman Tüter, saldırgan Kadir A.'yı İsmail Sarıgül'e saldırırken, kasasından çıkardığı ruhsatlı tabancasıyla vurdu.

    Saldırganın bıçak darbeleriyle yaralanan Osman Tüter, İsmail Sarıgül ve Ali Gök Side Özel Bilgi Hastanesi'ne, sağ karın boşluğundan yaralanan saldırgan Kadri A. ise Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Ameliyata alınan yaralılardan Osman Tüter'in gövdesinde 2 yerde derin kesik, kafasında kesik ve el bileğinde kesiğe bağlı yırtılmaların olduğu belirtildi. Boynundan yaralanan ve ameliyata alınan Ali Gök ile değişik yerlerinden yaralanan İsmail Sarıgül, ile silahla yaralanan saldırgan Kadir A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

    (CİHAN)




    Bıçaklı saldırganı böyle vurdu VİDEO Yorumları