Hükümetin iki bakanı karşı karşıya   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-05-2010 (11:34)   Son Mesaj: 10-05-2010 (11:34)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    10-05-2010

    Hükümetin iki bakanı karşı karşıya

    Hükümetin iki bakanı karşı karşıya


    Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın Topkapı Sarayı'ndaki depo olarak kullanılan binalarla ilgili bir gazetede yer alan sözlerine ilişkin ilginç sözlerle yanıt verdi.

    GÖNÜL: AYNI HÜKÜMETİN BAKANLARI OLARAK YALNIZ RESMİ YAZILARLA VE GAZETELERLE KONUŞMAYI DOĞRU BULMUYORUM. SAYIN BAKANIN HEYECANINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM. BU HÜKÜMET İÇİNDE ÇÖZÜME KAVUŞUR Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın Topkapı Sarayı'ndaki depo olarak kullanılan binalarla ilgili bir gazetede yer alan sözlerine ilişkin, ''Aynı hükümetin bakanları olarak yalnız resmi yazılarla ve gazetelerle konuşmayı doğru bulmuyorum. Sayın Bakanın heyecanını takdirle karşılıyorum. Bu hükümet içinde çözüme kavuşur'' dedi.

    Gönül, Turgut Özal Üniversitesi 2010-2011 eğitim-öğretim dönemi açılış töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Bir gazetecinin, ''Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın Topkapı Sarayı'ndaki tarihi depoyu kullanmak istediği yönünde bir talebinin olduğunu belirtmesi'' üzerine Gönül, ''Aynı hükümetin bakanları olarak yalnız resmi yazılarla ve gazetelerle konuşmayı doğru bulmuyorum. Sayın Bakanın heyecanını takdirle karşılıyorum. Bu hükümet içinde çözüme kavuşur'' dedi.

    Bir başka gazetecinin tek tip askerliğe yönelik sorusu üzerine Bakan Gönül, gülerek, böylesine ciddi bir sorunun kendisine ayak üzeri sorulmaması gerektiğini, bunu bu şekilde cevaplamayacağını belirtti.




    Hükümetin iki bakanı karşı karşıya Yorumları