Çiçek işadamları ile KKTC'ye çıkarma yaptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-04-2010 (23:38)   Son Mesaj: 10-04-2010 (23:38)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    10-04-2010

    Çiçek işadamları ile KKTC'ye çıkarma yaptı

    Çiçek işadamları ile KKTC'ye çıkarma yaptı


    Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Yatırım Danışma Konseyi toplantısı ve TED Koleji açılış törenine katılmak amacıyla akşam saatlerinde özel uçakla KKTC'ye geldi.

    Kalabalık bir heyetle adaya gelen Cemil Çiçek'le birlikte, aralarında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da bulunduğu iş adamlarından oluşan kalabalık bir heyet de geldi. Çiçek'i Ercan havalimanında KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçi Kaya Türkmen, Ticaret Odası Başkanı Günay Çerkez, iş adamları, üst düzey bürokratlar ve Büyükelçilik yetkilileri karşıladı. Cemil Çiçek havaalanında herhangi bir açıklama yapmadı. Devlet Bakanı Çiçek, yarın sabah Mercure Otel'de yapılacak Yatırım Danışma Konseyi toplantısına ve TED Koleji'nin açılış törenine katılacak. Türkiye ve KKTC Sayıştay başkanlıkları arasındaki iş birliği protokolü imza törenine de katılacak olan Çiçek, akşam saatlerinde adadan ayrılacak.




    Çiçek işadamları ile KKTC'ye çıkarma yaptı Yorumları