Bambudan esinlenen dizüstü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-04-2010 (17:43)   Son Mesaj: 10-04-2010 (17:43)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    10-04-2010

    Bambudan esinlenen dizüstü

    Bambudan esinlenen dizüstü
    Asus’un yeni U Serisi Bambu Koleksiyonu, kullanıcıların bilgisayar gücü ve bağlantı ihtiyacını sağlıklı ve sürdürülebilir yaşam tarzı ile birleştiriyor.



    Çevre bilincine sahip kullanıcılar için tasarlanmış olan U Serisi Bambu Koleksiyonu notebooklar, ormanın zamanla olgunlaştığı ve değiştiği gibi, insan ve makine arasında bir kişisel yolculuk tasarlıyor (Gücü Duyacak ve Hissedeceksiniz).

    U Serisi Bambu Koleksiyonu, bambuların organik görünümü, özellikleri ve sağlamlığını korumak üzere fazla işlemden geçmemiş kahverengi bambu dış kısımlarından oluşuyor.

    Hem notebook, hem de doğal yaşam ikonu olan bu notebooklar, ince ama son derece fark edilebilir zarif bir tasarım içeriyor.

    İşlem yükünü takip eden ve tam olarak doğru miktarda güç sağlayan özel Süper Hibrit Motoru (SHE), enerjiyi korumak ve böylece pil ömrünü uzatmak üzere NVIDIA Optimus teknolojisi ile birlikte çalışıyor.

    Bambudan esinlenen dizüstü

    Bambu kullanımı aynı zamanda plastik kullanımını da %15 oranında azaltıyor.

    USB 3.0 teknolojisini destekleyen Asus Bambu, sıfır parlak-nokta garantisi ile birlikte geliyor. Notebooklar, görüntülenen içerikten bağımsız olarak, renkleri, keskinliği ve diğer görsel parametreleri otomatik olarak en iyi değerlere ayarlayan ASUS Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisi kullanılıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç seriyle ilgili firma yetkilileriyle bir röportaj yaptı.

    :: Asus'un Bambu serisini beğendiniz mi?


    SDN - http://shiftdelete.net




    Bambudan esinlenen dizüstü Yorumları