Genç Bakkartlılar, Kapadokya   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-04-2010 (12:58)   Son Mesaj: 10-04-2010 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    10-04-2010

    Genç Bakkartlılar, Kapadokya

    Genç Bakkartlılar, Kapadokya


    Genç Bakkart üyesi gençler hafta sonu Kapadokya'yı ziyaret etti. Bu Bakırköy'ün değişik mahallelerinden gelen gençler Gezi sayesinde birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.

    HABERİN FOTO GALERİSİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından uygulanmaya başlanan Genç Bakkart Projesi üyesi 18-25 yaş arası gençler hafta sonu Kapadokya'yı ziyaret etti.

    Genç Bakkart Projesi ile 18-25 yaş arası gençlerin dünyanın sürekli değişen ve gelişen şartlarında gençlerin mevcut potansiyel güçlerini açığa çıkararak bütün yönleriyle gelişimlerini sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçladıklarını söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,"Bunun için de 18-25 yaş grubu Bakırköylü gençlerimizin katılabileceği çeşitli sosyal ve kültürel projeleri ,ücretsiz sağlık ve eğitim imkanlarını Genç Bakkart ile gerçekleştireceğiz. Kapadokya Gezisini de bu amaçla gerçekleştirdik."dedi.

    Gençlerin gezideki mutluluğunun gözlerinden okunduğunu ifade eden Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan da," Genç Bakkart sahibi gençlerimiz belki de hayatlarında ilk kez ailelerinden ayrı bir geziye katıldılar. Başlangıçta biraz tedirginlikleri olsa da gezi boyunca ambulansın bile eşlik ederek en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü görünce gezi sonunda hepsinin geziye katılmış olmaktan duydukları memnuniyeti gözlerinden okuyabiliyoruz.

    Gençlerimiz gezide Güvercinlik Tepesi,Uçhisar Kale Altı, Esentepe, Avanos Çömlek Atölyesi,Çavuşini, Paşabağlar, Derbent Vadisi,Ürgüp Üçgüzeller ve Şarap Mahsenlerini gezdi. Bu gezinin sosyal boyutunda da Bakırköy'ün değişik mahallelerinden gelen gençlerimiz birbirleriyle de kaynaşma fırsatı buldular. Kapadokya Gezisi gibi organizasyonlara bundan sonra da yer vereceğiz."şeklinde konuştu.




    Genç Bakkartlılar, Kapadokya Yorumları