Otomobilden fırladı 2. kata çarpıp öldü!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-04-2010 (05:08)   Son Mesaj: 10-04-2010 (05:08)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    10-04-2010

    Otomobilden fırladı 2. kata çarpıp öldü!

    Otomobilden fırladı 2. kata çarpıp öldü!


    Ümraniye'de aşırı hızlı olduğu ileri sürülen otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilden fırlayan sürücü, yol kenarındaki binanın ikinci katının penceresine çarparak hayatını kaybetti.

    Kaza, Ümraniye Tantavi Tüneli çıkışında saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Üsküdar'dan Çekmeköy istikametine giden Sabri Öz (26), aşırı hız nedeniyle 34 BC 8561 plakalı otomobilinin hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan otomobilin kopan kapısı ile sürücü Öz, fılayarak yol kenarındaki binanın ikinci kat penceresine çarptı. Öz, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle otomobilde bulunan 3 kişi de araç içerisinde sıkıştı. Yaralı Vedat Soylu, Sedat Soylu ve Cemil Baban itfaiyenin çalışmasıyla araçtan çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Ümraniye ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Rahmi Öz'ün cesedi ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Hayatını kaybeden sürücü ile otomobilin kapısının çarptığı evin sahipleri ise kaza nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı. Ev sahipleri, evlerine daha bugün taşındıklarını ve olay nedeniyle büyük korku yaşadıklarını aktardı. Görgü tanıkları da kaza yapan otomobilin çok hızlı olduğunu ileri sürdü.




    Otomobilden fırladı 2. kata çarpıp öldü! Yorumları