Tayyar'dan Şener'e: Konuşma lan   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-04-2010 (01:15)   Son Mesaj: 10-04-2010 (01:15)    Cevap: 0    Gösterim: 759  

    10-04-2010

    Tayyar'dan Şener'e: Konuşma lan

    Tayyar'dan Şener'e: Konuşma lan


    Habertürk TV'de dün akşam canlı yayında sert tartışma yaşandı.. Nedim Şener ve Şamil Tayyar, Hanefi Avcı'nın tutukluğu üzerine tartışırken karşılıklı atışmalar sonrası program bir anda gerildi.



    Ferhat Esnek'in haberi

    Habertük'te Ece Ünver'in sunduğu Olduğu Gibi programında dün gece sinirler gerildi.. Progmramın konuklarında Milliyet yazarı Nedim Şener ve Star yazarı Şamil Tayyar, Hanefi Avcı'nın tutuklanması üzerinde tartışmaya başladılar..

    Nedim Şener, Tayyar'ın yazdığı kitaptaki iddiaları alaya alarak 'Çelik Çekirdek, değil kabak çekirdeği olur yalan çünkü' sözleri üzerine Şamil Tayyar, 'Kardeşim senin yalanların yüzünden bu memlekette kaç kişi mağdur oldu' dedi..

    Tayyar, konuşurken Şener'in devamlı olarak 'Yalan söylüyorsun' sözleri üzerine kontrolünü kaybetti ve programda olanlar oldu..

    Ece Ünver her iki tarafı da sakinleştirmede çaresiz kalınca reklam arası istedi.. Daha sonra Tayyar da programın geri kalan kısmına 'Başka programa da katılacağım' diyerek katılmadı..

    Nedim Şener

    İşte o dakikalar:





    Tayyar'dan Şener'e: Konuşma lan Yorumları