Bin 500 TL hesaba itiraz eden bankacı öldürüldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-03-2010 (19:06)   Son Mesaj: 10-03-2010 (19:06)    Cevap: 0    Gösterim: 628  

    10-03-2010

    Bin 500 TL hesaba itiraz eden bankacı öldürüldü

    Bin 500 TL hesaba itiraz eden bankacı öldürüldü


    Adana'da bir barda hesap yüzünden çıkan kavgada bankacı olduğu belirtilen bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Olayda bir kişi de ağır yaralandı.

    Olay, dün gece geç saatlerde merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar mahallesindeki Atlıhan Bar'da yaşandı. İddialara göre, 28 yaşındaki Ekrem Kaya, 19 yaşındaki arkadaşı Bilal Ayyıldız ile birlikte eğlendi. Kaymaz ve arkadaşı kendilerine kesilen bin 500 lira tutarındaki hesaba itiraz edince işletmeci ve garsonlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Kaymaz ve arkadaşı Ayyıldız bıçaklandı. Olay yerine gelen acil yardım ekipleri, ambulansla iki yaralıyı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bıçakla ağır yaralanan bankacı Ekrem Kaymaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayyıldız'ın tedavisi ise sürüyor. Bu arada, Kaymaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Karataş ilçesinde toprağa verildi. Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, olayın ardından bar işletmecisi Ahmet Y. ile birlikte çalışanları Ramazan Ö., Süleyman Y., Nihat K. ve Muharrem T.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından 'adam öldürmek' suçlamasıyla adli mercilere sevkedildi. Şüphelilerin ilk ifadelerinde, Kaymaz'ın daha önce de eğlenmek için bara geldiğini ve hesap ödemediğini ileri sürdükleri öğrenildi. Barın güvenlik kamerası görüntüleri de inceleniyor.




    Bin 500 TL hesaba itiraz eden bankacı öldürüldü Yorumları