Borudan fırlayan metal tıpa öldürdü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-03-2010 (14:07)   Son Mesaj: 10-03-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    10-03-2010

    Borudan fırlayan metal tıpa öldürdü

    Borudan fırlayan metal tıpa öldürdü


    Almanya'dan yıllık izne gelen gurbetçi Karaman'daki evinde kuyudan su çekmek isterken dinamonun su borusundan fırlayan metal tıpanın başına isabet etmesi sonu hayatını kaybetti.

    Karaman'da, başına, su kuyusundaki dinamonun fırlayan metal tıpası çarpan gurbetçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Almanya'da işçi olarak çalışan ve memleketi Karaman'a yıllık izin için gelen Mustafa Koçak (63), eşi ve damadı Ali Küçüker ile Fatih Mahallesi'ndeki elma bahçesine gitti.

    Bahçedeki kuyudan su çekmek isteyen Koçak, damadı Ali Küçüker'e kuyunun dinamosunu çalıştırmasını istedi. Ali Küçüker, dinamonun çalışması için elektrik düğmesine basınca su borusunun önünde takılı metal kör tıpa, basınçla yerinden fırlayarak Mustafa Koçak'ın başına çarptı.

    Koçak, olay yerinde hayatını kaybetti. Koçak'ın cenazesi otopsi için Karaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan araştırma sürdürülüyor.




    Borudan fırlayan metal tıpa öldürdü Yorumları