Okulda elleri bağlı bulunan kız polisi alarma geçirdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-02-2010 (18:56)   Son Mesaj: 10-02-2010 (18:56)    Cevap: 0    Gösterim: 842  

    10-02-2010

    Okulda elleri bağlı bulunan kız polisi alarma geçirdi

    Okulda elleri bağlı bulunan kız polisi alarma geçirdi


    Sivas'ta geçtiğimiz gün bir ilköğretim okulunda elleri ve ayakları bağlı olarak bulunan 13 yaşındaki C. A.'nın bugün evde tartıştıktan sonra babası ile evden ayrılması üzerine Sivas Emniyetini alarma geçti.

    Sivas'ta geçtiğimiz günlerde ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi C.A. (13), öğle saatlerinde kayıp olarak aranmaya başlanmış, akşam saatlerinde bir ilköğretim okulunda elleri ve ayakları bağlı olarak bulunmuştu. Yaşanan olayın ardından bugün baba H.A. kavga ettiği kızı C. A.'yı da alarak Yukarı Tekke Mezarlığı'na gitmesi nedeni ile polis herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mezarlığın bulunduğu alan ve çevresinde tedbir aldı.
    Mezarlığın bulunduğu alanda polis ekipleri baba ve kızı aradı. Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın da Yukarı Tekke Mezarlığı'na gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Aranan baba ve kız daha sonra Ulu Cami civarında bulundu.

    İfadesinde okul çıkışında bilgisayar odasında internete girerek zamanın geçtiğini fark edemediğini ve ailesinden korktuğu için kendisini bağladığını söyleyen C. A.'nın yetiştirme yurduna yerleştirilmesinin düşünüldüğü öğrenildi.




    Okulda elleri bağlı bulunan kız polisi alarma geçirdi Yorumları