Halı silkeleme kavgasında canından oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-02-2010 (18:08)   Son Mesaj: 10-02-2010 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 905  

    10-02-2010

    Halı silkeleme kavgasında canından oldu

    Halı silkeleme kavgasında canından oldu


    Mersin'de Halkkent Mahallesi'ndeki toplu konutlardaki bloklar altlı üstlü oturan iki komşu arasında bıçaklı kavga çıktı. Misafirlik için orada bulanan bir kişi ise kavga sırasında bıçaklanarak öldürüldü.

    Mersin'de bir kişi, misafirliğe gittiği evde çıkan kavgayı ayırmak isterken öldürüldü.
    Alınan bilgiye göre, Halkkent Mahallesi'ndeki toplu konutlardaki blokların üçüncü katından yaşayan Hasan Nacar (30) ile eşi Ayşe Nacar (24), evlerinin balkonundan halı silkelemeye başladı.

    Birinci katta oturan Ayşe Özcan'ın (38) bu durumdan rahatsız olması ve durumu bildirmesinin ardından çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Nacar bıçakla, eşi Ayşe Nacar da sopa ile birinci kata inerek, komşularıyla kavga etmeye başladı.

    Bu sırada birinci kattaki evde misafir olarak bulunan Musa Teymur ile Nevaf Çeri de tartışmaya katılıp, tarafları ayırmaya çalıştı. Bu sırada iddiaya göre Hasan Nacar, Ayşe Özcan ile evdeki misafirleri bıçakla yaraladı.

    Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralılardan Musa Teymur kurtarılamadı. Göğsünden yaralanan Çeri ile Ayşe Özcan aynı hastanede tedavi altına alındı.

    Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Nacar çiftinin gözaltına alındığı bildirildi.




    Halı silkeleme kavgasında canından oldu Yorumları