SP'den sonra Milli Gazete de karıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-02-2010 (01:17)   Son Mesaj: 10-02-2010 (01:17)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    10-02-2010

    SP'den sonra Milli Gazete de karıştı

    SP'den sonra Milli Gazete de karıştı


    SP'de Kurtulmuş'un istifasının ardından Milli Gazete'de çok önemli bir isim istifa kararı aldı ve son yazısında okuyucularına veda etti. Milli Gazete'nin önemli bir ismi niçin gazeteden istifa kararı aldı?

    Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un partisinden ayrıldığını açıklamasının ardından camiadan destek ve istifa haberleri gelmeye başladı.
    MİLLİ GAZETE"DE DEPREM

    Saadet Partisi"ne yakınlığı ile bilinen ve birçok kez manşetini Erbakan"ın talimatı ile değiştiren Milli Gazete"de ise Numan Kurtulmuş"un istifasının ardından deprem yaşandı.Cafesiyaset Milli Gazete"ye yakın kaynaklardan Milli Gazete"nin Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal"ın da istifa ettiği bilgisine ulaştı. Kutsal, Numan Kurtulmuş"un istifasının ardından gazetedeki Genel Yayın Yönetmenliğinden istifasını yönetime sundu.

    KURTULMUŞ İLE BİRLİKTE HAREKET İÇİN Mİ İSTİFA ETTİ?

    Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal"ın bu istifa kararını Saadet Partisi eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş"a destek için aldığı belirtildi.

    İSTİFALARIN ARDI GELECEK Mİ?

    Bu arada SP"de Numan Kurtulmuş"un istifasının ardından parti yönetimi de istifa etmiş ve gün boyu siyasi kulisler hareketli saatler yaşamıştı. Akşam saatlerinde Kurtulmuş"a destek için Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal"ın istifasının gelmesi ise yeni istifalar daha gelecek mi sorusunu akıllara getirdi?

    KUTSAL SON YAZISINDA VEDA VE GELİŞMELERİ İŞLEDİ

    Milli Gazete"nin Genel Yayın Yönetmenliğini ve aynı zamanda yazarlığını da yapan Necdet Kutsal son yazısında okuyucularına veda etti. Kutsal gazetenin 2 Ekim yayınlanacak baskısındaki son yazısında ise okuyucusuna veda ederek ve son gelişmelerden sonra aldığı kararı açıklayacağı belirtildi.

    Cafesiyaset




    SP'den sonra Milli Gazete de karıştı Yorumları