Kenevir zanlıları gazetecilere saldırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-01-2010 (21:07)   Son Mesaj: 10-01-2010 (21:07)    Cevap: 0    Gösterim: 605  

    10-01-2010

    Kenevir zanlıları gazetecilere saldırdı

    Kenevir zanlıları gazetecilere saldırdı


    Antalya Narkotik polisinin beş aylık takibi sonucu düzenlenen operasyonda, dev serada yaklaşık 10 bin kök Hint keneviri yetiştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, adliyede gazetecilere saldırdı.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince Akseki'de bir otomobile ve Hacesekiler mahallesindeki bir seraya gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan G.K, V.Ö ile M.A'nın yanı sıra ismi açıklanmayan 5 zanlı, sağlık kontrolü için Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.
    Adliyeye getirildikleri araçtan polis eşliğinde indirilerek adliye binasına götürülen zanlılar, bu sırada fotoğraf ve görüntülerini çekmek isteyen gazetecilere küfür etti. Zanlılardan biri, polislerin elinden kurtularak görüntü alan Anadolu Ajansı kameramanına tekme attı. Polis zanlılara müdahale ederek adliyeye götürürken, operasyon kapsamında gözaltıların süreceği bildirildi.

    -OLAYIN GEÇMİŞİ-

    Polis, Antalya'nın Akseki ilçesi girişinde esrar maddesinin konulduğu otomobili tespit ederek, düzenledikleri operasyonla 25 kilogram kubar esrar ele geçirmiş, operasyonda otomobilde bulunan G.K. ile V.Ö. yakalanırken, iki zanlının önlerindeki lüks cipin polis denetimlerine karşı eskortluk ederek, Şanlıurfa'dan Antalya'ya gelene kadar yolda üç araç değiştirdikleri belirlenmişti.

    Zanlılar G.K. ile V.Ö'nün Antalya'da uyuşturucu maddenin pazarlanması için bağlantılı oldukları iddia edilen M.A'nın serasına da baskın düzenlenmiş, ekipler, Konyaaltı ilçesindeki Hacesekiler mahallesinde tarım alanları arasında 3 dönüme yakın alanda kurulu M.A'nın serasında 10 bin kök Hint keneviri ele geçirmişti.




    Kenevir zanlıları gazetecilere saldırdı Yorumları