Tekel işletmelerine 8 firmadan teklif   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-01-2010 (19:56)   Son Mesaj: 10-01-2010 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 453  

    10-01-2010

    Tekel işletmelerine 8 firmadan teklif

    Tekel işletmelerine 8 firmadan teklif


    Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş'nin (TTA), taşınmazları özelleştirme ihalelerine katılmak için 8 firma teklif verdi.

    Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamada, TTA'ya ait Adana/Seyhan, Aydın/Merkez, Balıkesir/Ayvalık, Diyarbakır/Silvan taşınmazlarının özelleştirme ihalelerine katılmak üzere 8 firmanın teklif verdiği belirtildi.
    Açıklamaya göre, TTA'ya ait Adana/Seyhan taşınmazı için Misis Apre Tekstil Boya Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Üçgül Kardeşler Grubu, Aydın/Merkez taşınmazı için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ile Erhan Koçhan teklif verdi.

    TTA'ya ait Balıkesir/Ayvalık taşınmazları için Cebeci Plastik Profil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ve Binbirgıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Diyarbakır/Silvan taşınmazı için İkbal İnşaat Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Gıda Ticaret ve Sanayi Ltd.Şti. ve Hatipoğlu İletişim Telekomünikasyon İnşaat Maden Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. teklif sundu.




    Tekel işletmelerine 8 firmadan teklif Yorumları