Radyo 7 dinleyecilerine büyük hediye   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-01-2010 (17:17)   Son Mesaj: 10-01-2010 (17:17)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    10-01-2010

    Radyo 7 dinleyecilerine büyük hediye

    Radyo 7 dinleyecilerine büyük hediye


    Radyo 7'nin sevilen programcılarından, öyküsel ve şiirsel diliyle tanınan Barış Cem Kaya'nın sunduğu Barışık Saatler programını dinleyenler 40 ciltlik İslam Ansiklopedisi'ni kazanma şansına sahip oluyor. Nasıl mı?

    Türk-İslâm tarihi, kültürü ve medeniyetinin doğru ve bilimsel bir tarzda öğrenilmesi ve tanıtılması amaçlı hazırlanan İslam Ansiklopedisi, Türk ve İslâm dünyasının tarihî mirasını modern bilimsel yöntemlerle araştırarak günümüz insanın dikkatine sunmakta, diğer taraftan da Müslüman coğrafyadaki dinî, sosyal, kültürel ve entelektüel değişim ve gelişmeleri izleyerek araştırmacı, bilim adamı ve yöneticilerin bilgi birikimi ile hazırlanıyor.
    Radyo 7 tarafından dinleyicilere hediye olarak verilecek olan İslam Ansiklopedisi'ne sahip olmak için yapmanız gerekenler şunlar;

    Radyo 7'den verilecek anons edilecek olan şifreleri takip etmek. Şifreleri doğru kaydettikten sonra, Radyo yazıp 2353'e Ad Soyad ve iletişim bilgilerini SMS göndererek veya radyo7@radyo7.com.tr adresine mail atarak her cuma 18.00 - 19.00 saatleri arasında yapılacak olan çekilişe katılmak.

    İlk gün için katılımcıları sürprizler bekliyor...

    Radyo 7'yi dinleyip değeri parayla ölçülmez olan bu eşsiz esere sahip olabilirsiniz.

    www.radyo7.com.tr




    Radyo 7 dinleyecilerine büyük hediye Yorumları