BDP'li Ata: Bizi örgütsüz bırakıyorlar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-01-2010 (16:34)   Son Mesaj: 10-01-2010 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    10-01-2010

    BDP'li Ata: Bizi örgütsüz bırakıyorlar

    BDP'li Ata: Bizi örgütsüz bırakıyorlar


    BDP Grup Başkanvekili Ayla Akat Ata, Şanlıurfa'da Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonu değerlendirirken, ''Bunlar, bizi siyasetsiz ve örgütsüz bırakma çabasıdır'' dedi.

    BDP Grup Başkanvekilleri Ayla Akat Ata ve Bengi Yıldız, bazı BDP'li milletvekilleri ile Parlamentoda basın toplantısı düzenledi.
    Şanlıurfa'da Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyona değinen Ata, bu kapsamdaki operasyonların 2009 yılındaki yerel seçimlerin ardından başlatıldığını savundu. Söz konusu operasyonlarda partilerine mensup bin 500 kişinin gözaltına alındığını, 400 kişinin de tutuklandığını ifade eden Ata, ''Bu operasyonlardaki amaç, tasfiye politikasıdır. Bunlar, bizleri siyasetsiz ve örgütsüz bırakma çabalarıdır'' dedi.

    Grup Başkanvekili Yıldız ise Şanlıurfa'daki operasyonda partilerine mensup 40 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Yıldız, söz konusu operasyonun ''ateşkes kararının ardından'' düzenlendiğini öne sürerek, ''Çözümsüzlük ve gerginlikte ısrar eden bu yaklaşım acaba kim tarafından sergileniyor?'' dedi.




    BDP'li Ata: Bizi örgütsüz bırakıyorlar Yorumları