Kuyumcu hırsızı dükkana kilitledi!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-01-2010 (14:08)   Son Mesaj: 10-01-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 596  

    10-01-2010

    Kuyumcu hırsızı dükkana kilitledi!

    Kuyumcu hırsızı dükkana kilitledi!


    Pendik'te bir kuyumcuyu oyalayarak binlerce TL değerinde altın çalan hırsızlık zanlısı, kuyumcunun uyanık davranarak kapıyı dışarıdan kilitlemesi sonucu kıskıvrak yakalandı.

    Olay Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi 179 numaradaki Çınar Kuyumculuk'ta meydana geldi. Nihat Sarıçınar'ın sahibi olduğu kuyumcu dükkanını gözlerine kestiren üç hırsız, plakaları sökülmüş durumdaki otomobil ile dükkanın yakınlarına geldi.
    Zanlılardan K.Ö. (13) otomobilden inerek kuyumcu dükkanına yaklaşmaya başlarken otomobildeki biri sürücü olan iki kadın zanlı da kuyumcu dükkanının önüne yanaştı. Otomobildeki zanlıların Nihat Sarıçınar'ı altın fiyatlarını sorma bahanesiyle dışarıya çağırmasıyla zanlı K.Ö. de gizlice dükkana girerek eline geçirdiği altınları ceplerine doldurmaya başladı. Ancak durumu kısa sürede fark eden kuyumcu, hemen dükkanın kapısına yönelerek hırsızlık zanlısının dışarıya çıkmasına fırsat vermeden kapıyı dışarıdan kapattı. Nihat Sarıçınar'ın bağırış seslerini duyan çevredeki vatandaşlar da yardım için gelerek kapıyı açmaya çalışan hırsıza engel olup durumu polise bildirdi. Bu sırada dükkanda hapsedilen arkadaşları için ellerinden bir şey gelmeyen iki kadın zanlı da otomobile binerek bölgeden hızla uzaklaştı.

    Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu öğrenilen K.Ö.'ü teslim alarak polis merkezine götürdü. Yaşının 18'in altında olduğu belirlenmesi üzerine Pendik Çocuk Büro Amirliği'ne götürülen K.Ö.'nün yapılan üst aramasında kuyumcudan çaldığı tespit edilen 19 bin 300 TL değerinde altın bulundu.

    Polis ekipleri K.Ö.'nün suç ortakları olduğu sanılan iki kadın zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.




    Kuyumcu hırsızı dükkana kilitledi! Yorumları