Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-01-2010 (13:54)   Son Mesaj: 10-01-2010 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    10-01-2010

    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı

    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı


    Erzurum'da özellikle üniversite öğrencileri ve Erzurum halkı tarafından sevgi ve ilgiyle kucaklanan Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı'na Aziziye Anıtı önünde konakladığı noktada gece geç saatlerde çirkin saldırıda bulunuldu.

    Erzurum programını yapan ve binlerce üniversiteli ile Erzurum halkına hitap eden Bediüzzaman Tanıtım ve Hizmet Tırı rutin olduğu üzere geceyi geçirmek üzere kendisine ayrılan alanda konakladı. Sabah saatlerinde Iğdır istikametine doğru yoluna devam etmek üzere Bediüzzaman Hizmet TIR'ının başına gelen TIR ekibi, çirkin ve üzücü tabloyla karşılaştı.
    Saldırganlar tarafından TIR üzerine "Cumhuriyet Düşmanı", "Atatürk Düşmanı", "İnanç Tacirleri", "Amerikan uşağı Fetoşun Köleleri", "Hayin Kürt" ve "Laik Türkiye" şeklinde sloganlar yazıldı. Bediüzzaman Said Nursi'nin çene kısmına da sakal çizildi.

    Konuyla ilgili emniyet güçlerine bilgi verilirken, gereken tahkikat ve soruşturmanın yapılacağı bildirildi.

    Kim ve kimler tarafından yaptırıldığı belirlenemeyen bu provokatif saldırı, nefretle kınanırkan TIR'ın belirlenen güzergâhta yoluna devam ettiği bildirildi.

    Organizasyonu Yeni Asya Gazetesi tarafından gerçekleştirilen Tanıtım ve Hizmet TIR'ı, Bediüzzaman'ın görüş ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaşmak amacıyla 17 Eylül'de Edirne'den start almıştı. TIR bugün Van'da konaklayacak.

    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı

    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı

    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı

    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı





    Bediüzzaman TIR'ına çirkin saldırı Yorumları