Kurtulmuş'un yeni adresi Yüce Diriliş mi?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-01-2010 (12:34)   Son Mesaj: 10-01-2010 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

    10-01-2010

    Kurtulmuş'un yeni adresi Yüce Diriliş mi?

    Kurtulmuş'un yeni adresi Yüce Diriliş mi?


    Saadet Partisi'nden ve genel başkanlıktan istifa eden ve yola yeni bir siyasi oluşumla devam edeceğini açıklayan Numan Kurtulmuş'un sözlerini Sezai Karakoç'un şiiriyle sonlandırması yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

    Saadet Partisi"nden ve genel başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan Numan Kurtulmuş"un duygulu konuşmasını Sezai Karakoç"un "Biz yangında koşuyu kaybeden atlarız/ biz kirli ve temiz çamaşırları/ aynı zaman aynı minval üzere katlarız/ biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız..." dizeleriyle tamamlaması, Kurtulmuş"un yeni partisi Karakoç"un genel başkanlığını yaptığı Yüce Diriliş Partisi"mi olacak?" sorusunu akıllarla getirdi.
    Numan Kurtulmuş"un, Sezai Karakoç"un Diriliş Hareketi"yle birleşme içinde olabileceği ve bu yönde istişareler yaptığı konuşuluyor.

    Şu süreçte kuracağı partiyle 2011"de yapılacak olan seçimlere katılması zor görünen Numan Kurtulmuş"un Türkiye"deki teşkilatlanmasını büyük oranda tamamlayan Yüce Diriliş Partisi"yle yola devam etmesi söz konusu.

    Haber 7




    Kurtulmuş'un yeni adresi Yüce Diriliş mi? Yorumları