Çocuğun kolu asansör ve duvar arasına sıkıştı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-01-2010 (11:07)   Son Mesaj: 10-01-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 418  

    10-01-2010

    Çocuğun kolu asansör ve duvar arasına sıkıştı

    Çocuğun kolu asansör ve duvar arasına sıkıştı


    Antalya'da, bir çocuğun asansör kabini ile duvar arasına sıkışan kolu koptu. Sol kolu kopan çocuk, Akdeniz Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı'nda ameliyata alındı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Tonguç Caddesi'ndeki Karacan Leyman Apartmanı'ndaki asansöre binen 9 yaşındaki Pelin Leyman'ın kolu kabin ile duvar arasına sıkıştı. Küçük kızın ağlama sesini duyan yakınları, polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi.
    Olay yarine çağrılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sol kolundan ağır yaralanan küçük kızı kurtarmak için çalışma başlattı. Asansör kabini ile duvar arasına sıkışan sol kolu omuzundan koptuğu anlaşılan Pelin Leyman, asansör kabininden çıkarılarak, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine çağrılan ikinci ambulans da küçük kızın kopan sol kolunu, hastaneye getirdi.

    Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk tedavisi yapılan Pelin Leyman, kopan kolunun dikilmesi için sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Ana Bilim Dalında ameliyata alındı.




    Çocuğun kolu asansör ve duvar arasına sıkıştı Yorumları