Selektör yapan sürücüyü alnından yaraladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-01-2010 (11:07)   Son Mesaj: 10-01-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 399  

    10-01-2010

    Selektör yapan sürücüyü alnından yaraladı

    Selektör yapan sürücüyü alnından yaraladı


    Antalya'da, önünü görebilmek için selektör yapan sürücüyü takip ederek, otomobilinden ineceği sırada alnından kuru sıkı tabancayla yaralayarak kaçan saldırgan aranıyor.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya'da inşaat müteahhitliği yapan mimar Hasan Kahramanoğulları (52), 06 GZA 78 plakalı otomobiliyle gece Kundu bölgesinden seyir halindeyken, ters yönde parketmiş, ancak uzun farları açık bırakılan bir otomobil yüzünden önünü görmekte zorlandı. Kendisi de uzun farları yakan ve bir ara selektör yapan Kahramanoğulları yoluna devam etti. Hasan Kahramanoğulları'nı takip eden söz konusu otomobilin sürücüsü, bir sitenin girişinde otomobilinden inmeye hazırlanan Hasan Kahramanoğulları ile tartıştı. Kimliği belirlenemeyen saldırgan Hasan Kahramanoğulları'nın alnına dayadığı kuru sıkı tabancayı ateşleyerek kaçtı. Alnından yaralanan Hasan Kahramanoğulları, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
    Hasan Kahramanoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Otomobil benim gidiş yönümde ve ters istikamette park etmişti, ancak uzun farları yanıyordu. Önümü görmekte zorlandığım için selektör yaptım. Saldırgan bunu kendine bir hakaret kabul etmiş olacak ki, beni takip etmiş'' dedi.

    Saldırganla bu yüzden tartıştıklarını, bu sırada saldırganın kuru sıkı tabancayı alnına dayayarak ateş ettiğini anlatan Kahramanoğulları, ''Yakın mesafeden ateş edildiği için alnımdan yaralandım. Müteahhidim, sürekli ruhsatlı tabanca taşıyorum. Ama böyle sıradan bir olayda tabancamı kullanmam gerekiyordu?'' diye konuştu.

    Kahramanoğulları, polise başvurarak, şikayetçi oldu. Polis plakası belirlenen otomobilin sürücüsü yakalamak için çalışma başlattı.




    Selektör yapan sürücüyü alnından yaraladı Yorumları