Türk şirketin yazılım başarısı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (18:41)   Son Mesaj: 09-30-2010 (18:41)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    09-30-2010

    Türk şirketin yazılım başarısı

    Türk şirketin yazılım başarısı
    AcademyTech, Cisco Learning Solution Partner olma hakkını kazanarak üst seviye eğitim kurumları arasına katıldı ve CLSP olarak atanan ilk ve tek Türk firması oldu



    AcademyTech, müşterilerine en yüksek seviyede eğitim ve çözüm sunacak eğitmen kadrosunu yetiştirmek için gereken yatırımı yaparak, dünyanın en yaygın ağ teknolojileri eğitim sistemi olan Cisco eğitimleri konusunda en üst seviye olan Cisco Learning Solution Partner (CLSP) olma hakkını kazandı. AcademyTech, 11 yıllık yoğun çalışmanın karşılığı olan bu başarıyı, düzenlediği basın toplantısının ardından bilgi teknolojisi sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri ile birlikte Kuruçeşme Sortie'de gerçekleşen partide kutladı.

    Profesyonel Sertifikalara Hazırlıyor

    Dünyanın en önemli ağ teknolojileri eğitim programı olan Cisco Learning, dünya genelinde özel eğitim kurumları tarafından ağ teknolojisi konusunda uzmanlaşmak isteyen kişilere uygulanıyor.

    Bu eğitim şirketleri Cisco tarafından sağlanan içerik ve deneyime dayanarak en yeni teknolojiler hakkında eğitim düzenliyor ve BT uzmanlarını da profesyonel sertifikalara hazırlıyor.

    Türk şirketin yazılım başarısı

    Cisco eğitimleri üç farklı kategorideki eğitim kurumu tarafından veriliyor. Learning Partner Associate (LPA), Cisco eğitimleri konusunda en temel eğitimleri veren kuruluşlar.

    Cisco Learning Partner (CLP) seviyesindeki firmalar ise daha uzmanlık isteyen eğitimleri vermeye yetkin. CLSP'ler ise sertifikalı kadro ve müfredat konusunda en yüksek gereklilikleri karşılayacak ve kendi sertifikalı eğitmenleri ile kendi eğitimlerini yaratacak, düzenleyecek ve sunacak kapasitede. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu başarıya adım atan firmayla bir röportaj yaptı.

    :: Bu gelişmeyi nasıl karşıladınız?




    Türk şirketin yazılım başarısı Yorumları