Okul bahçesinde öldüren kavga: 1 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (18:08)   Son Mesaj: 09-30-2010 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 613  

    09-30-2010

    Okul bahçesinde öldüren kavga: 1 ölü

    Okul bahçesinde öldüren kavga: 1 ölü


    Güngören'deki bir ilköğretim okulunda tost sırasında çarpışmayla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Düşerek başını beton zemine çarpan öğrenci hayatını kaybetti. Kavgaya karışan diğer öğrenci gözaltında...

    Güngören'de bir ilköğretim okulunun bahçesinde kavga eden 2 öğrenciden 1'i, başını beton zemine çarparak hayatını kaybetti.
    Alınan ilk bilgilere göre, 14 yaşındaki Mustafa Kutlar ile kimliği açıklanmayan başka bir öğrenci arasında Güngören'deki okulun bahçesinde kavga çıktı. Kavga sırasında başını beton zemine çarptığı öğrenilen Kutlar, Özel Hizmet Hastanesine kaldırıldı.

    Kutlar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    GÜNGÖREN'DE OKULDA ARKADAŞINI YUMRUKLADIĞI VE ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERDİĞİ GEREKÇESİYLE BİR ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI

    Güngören'de ilköğretim okulu öğrencileri arasında çıkan kavgada, arkadaşının ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle bir öğrenci gözaltına alındı.

    Tozkoparan semtindeki okulun 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Mustafa Kutlar'ın yaralanarak kaldırıldığı hastanede ölümüne ilişkin aynı sınıfta öğrenim gören Ş.K. gözaltına alındı. Ş.K, sosyal görevli nezaretinde bilgisine başvurulmak amacıyla Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

    Öte yandan, Kutlar ile bu öğrenci arasındaki kavganın, teneffüste tost kuyruğunda meydana geldiği öğrenildi.

    Ş.K'nın, elinde tost olduğu sırada Kutlar ile tartıştığı ve onun boyun bölgesine yumruk attığı, kısa süreli baygınlık geçiren Kutlar'ın düşerken beton yükseltiye başını çarparak ağır yaralandığı, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından Özel Hizmet Hastanesine kaldırılmasına rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

    Yapılan incelemelerin ardından Kutlar'ın cenazesi, otopsi amacıyla Adli tıp Kurumu'na gönderildi.

    Bu arada, 14 yaşındaki şüpheli Ş.K'nın ise bilgisine başvurulması ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın savcılığa çıkarılacağı bildirildi.




    Okul bahçesinde öldüren kavga: 1 ölü Yorumları