Öldü sandığı babası bir hafta sonra   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (18:07)   Son Mesaj: 09-30-2010 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    09-30-2010

    Öldü sandığı babası bir hafta sonra

    Öldü sandığı babası bir hafta sonra


    Kazada tanınmayacak hale gelerek ölen kişiyi kayıp babası sanıp defnettirdi, mevlüt okutup hayır lokması döktürdü. Ancak, akli dengesi yerinde olmayan kişinin bir hafta sonra ortaya çıkması herkesi şaşkına çevirdi.

    Muğla'da, trafik kazasında ölen ve cenaze töreniyle toprağa verilen kişinin yaşadığı, bazı kişilerce il merkezi ve bir ilçede görüldüğü ileri sürüldü.
    Alınan bilgiye göre, 15 gün önce meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Çağlar'ın kullandığı 35 EC 799 plakalı otomobil, Muğla-Yatağan karayolu Akçaova mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen 70 yaşlarındaki bir kişiye çarptı. Polis ve jandarmanın görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda adının Mehmet Özdemir, olduğu öne sürülen kişi kaldırıldığı Muğla Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

    Mehmet Özdemir, kazada yaşamını yitiren kişinin uzun süredir kayıp kayıp olan 68 yaşındaki babası olabileceği düşüncesiyle Muğla Devlet Hastanesine gelen ve görevliler eşliğinde, teşhiste bulundu.

    Cenazeyi teslim alan Özdemir, Ula ilçesine bağlı Portakallık köyünde tören düzenledi. Cenazeyi toprağa verdi. Bir süre sonra mevlit okuttu.

    -MİLAS VE MUĞLA'DA GÖRÜLDÜ İDDİASI-

    Cenaze töreninden birkaç gün sonra, kazada yaşamını yitirdiği öne sürülen Özdemir'in yaşadığı ileri sürüldü.

    Portakallık köyü Muhtarı Erol Çömen, olay günü tarlada çalışırken köy camisinden Mehmet Özdemir'in salasının verildiğini belirterek, ''Mehmet Özdemir'in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Ancak birkaç gün sonra Milas ve Muğla'da görüldüğü haberi geldi. Ben de Mehmet Özdemir'i Muğla'da gördüm ve çok şaşırdım. Hepimizin öldü diye bildiği kişi karşımızda duruyordu. Köyümüzde herkes şaşkın. Köy mezarlığında gömülen kişi için savcılık inceleme başlattı'' dedi.

    Muğla Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise cenazenin teslim esnasında herhangi bir karışıKlık olmadığını kaydederek, ''Cenaze, trafik kazasında öldüğü düşünülen kişinin oğlunun teşhisi ile teslim edilmiştir. Savcılık ilk aşamada işlemleri, ölen kişinin Mehmet Özdemir olduğu kanaatiyle yapmış, bahsi geçen kişinin yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasının ardından savcılık bir yazı ile cesedin kimliğinin araştırıldığını sağlık müdürlüğüne bildirmiştir'' dediler.

    Öte yandan, Portakallık köyüne giden gazeteciler olaya konu olan kişin yakınlarına ulaşamadılar.




    Öldü sandığı babası bir hafta sonra Yorumları