CHP'li Değer, Avcı'ya, Küçük'ü sordu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-30-2010 (16:57)   Son Mesaj: 09-30-2010 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 440  

    09-30-2010

    CHP'li Değer, Avcı'ya, Küçük'ü sordu

    CHP'li Değer, Avcı'ya, Küçük'ü sordu


    Devrimci Karargah soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri'ye gönderilen Hanefi Avcı'le görüşen CHP PM Üyesi Avukat Mesut Değer, Avcı'yla görüşmesinin içeriğini açıkladı. Avcı sevgilisi için de şunları dedi

    Devrimci Karargah örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile cezaevinde görüşen CHP PM Üyesi ve Avukat Mesut Değer, soruları yanıtladı.
    Avcı'nın medyada yer aldığı gibi Ergenekon davası sanıkları Doğu Perinçek, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Oktay Yıldırım ve Muzaffer Tekin'le birlikte değil, tek başına kaldığını belirten Değer, Avcı'nın sağlığının ve psikolojik durumunun da iyi olduğunu söyledi.

    Avukat Değer, Avcı'nın neden savunma yapmadığı ve tutukluluğuna itiraz etmediği konusunda da açıklamada bulundu. İşte Mesut Değer'in açıklamaları:

    "TEK BAŞINA KALIYOR"

    "Şu anda Silivri Cezaevi'ndeki koğuşunda tek başına kalıyor. Olan biteni televizyondan takip ediyor. Avukat istememesi, ifade vermemesi ve tutukluluk kararına itiraz etmemesi kendi tercihidir.

    Ortada bir hukuksuzluk olduğunu düşünüyor ve hukuksuzluğa karşı hukukla mücadele etmeyi anlamsız bulduğu için böyle davranıyor. Bu süreci beklediği için psikolojisinde herhangi bir sorun yok. "
    "KILIÇDAROĞLU'NA BİLGİ VERECEĞİM"

    Hanefi Avcı ile Silivri Cezaevi'nde yüz yüze görüşen CHP PM Üyesi Avukat Mesut Değer, Ankara'ya gideceğini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi vereceğini söyledi.

    Değer, Hanefi Avcı'nın sevgilisi Kezban Küçük'ün açıklamalarıyla ilgili değerlendirmelerini ise özel hayatın gizliliğini esas aldığı için aktaramayacağını belirtti.




    CHP'li Değer, Avcı'ya, Küçük'ü sordu Yorumları