Çocuk kaçıran iki kişi teşhis edildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-30-2010 (16:08)   Son Mesaj: 09-30-2010 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 575  

    09-30-2010

    Çocuk kaçıran iki kişi teşhis edildi

    Çocuk kaçıran iki kişi teşhis edildi


    Fatih'teki pazarda alışveriş yapan annesinin yanından 9 aylık bebeği kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli için bir gün ek gözetim süresi alındı.

    Fatih'te önceki gün bir pazarda Ayten ve Tacettin Karagöz çiftinin 9 aylık bebekleri Burhan Karagöz'ü bebek arabasından kaçırdıkları iddiasıyla, dün gece Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde daire kiralamaya çalıştıkları sırada gözaltına alınan Sebahattin O. (26) ve Kübra K'nın (16) Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğünde işlemleri sürüyor.
    Şüpheliler için soruşturmayı yürüten savcılık tarafından bir gün ek gözetim süresi verildi. Şüphelilerin, yarın Gaziosmanpaşa Adliyesine sevk edilmeleri bekleniyor.

    Bu arada, Fatih'te alışveriş yaptığı sırada bebeğin alındığını gören Gönül Çelmez ile pazar esnafı Nihat Tüylüoğlu'nun, 26 hırsızlık, 2 adet de uyuşturucu suçundan kaydı bulunan Sebahattin O'yu teşhis ettikleri öğrenildi.




    Çocuk kaçıran iki kişi teşhis edildi Yorumları