Başkanın aracı motosiklete çarptı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (16:08)   Son Mesaj: 09-30-2010 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    09-30-2010

    Başkanın aracı motosiklete çarptı

    Başkanın aracı motosiklete çarptı


    Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Beykonak Belediye Başkanı Mevlüt Ocak, kendi kullandığı makam aracıyla bir motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza güvenlik kameralarınca kaydedildi.

    Edinilen bilgiye göre Ilgın ilçesine bağlı Beykonak Belde Belediye Başkanı Mevlüt Ocak'ın kullandığı 42 P 2291 plakalı makam aracı, Yayla yolunda, Halil Kılınç (40) yönetimindeki 42 RM 235 plakalı motosikletle çarpıştı.
    Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Başkan Ocak'ın kullandığı otomobil, yoldan çıkarak bahçe duvarına çarptı.

    Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Kılınç, bir otomobille Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Halil Kılınç, daha sonra Konya'ya sevk edildi.

    Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı ve Belediye Başkanı Mevlüt Ocak'ın ifadesini aldı.

    Bu arada kaza anı, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Halil Kılınç'a ait büyükbaş hayvan çiftliğinin güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedildi. Bu görüntüleri de alan Jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.




    Başkanın aracı motosiklete çarptı Yorumları