Kurtulmuş'tan Erbakan'la görüşmeme tavrı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (15:37)   Son Mesaj: 09-30-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    09-30-2010

    Kurtulmuş'tan Erbakan'la görüşmeme tavrı

    Kurtulmuş'tan Erbakan'la görüşmeme tavrı


    Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti genel merkezine gelişinde soruları yanıtladı. Erbakan ile görüşme sorusu için Kurtulmuş birleştirme tavırlarının devam ettiğini belirtti.

    Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partide bir uzlaşma sağlanması için 11 Temmuzdan bu yana birleştirme ve bütünleştirme konusunda tavırlarını açıkça ortaya koyduklarını söyledi.
    Saadet Partisi Başkanlık Divanı, parti genel merkezinde, Numan Kurtulmuş Başkanlığında toplandı. Kurtulmuş, Parti Genel Merkezine gelişinde olağanüstü kongreye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Kurtulmuş, bir gazetecinin ''Saadet Partisi'nde yaşanan bu süreçte bir uzlaşma sağlanması için Necmettin Erbakan ile bir görüşme olabilir mi?'' sorusuna, ''11 Temmuzdan beri birleştirme, bütünleştirme konusunda tavrımız açıkça ortadadır. Buna karşılık yapılan bütün tavır ve uygulamalar milletin gözü önündedir. Söyleyecek başka bir şey yok'' yanıtını verdi.

    Kurtulmuş, ''Erbakan çağırırsa görüşür müsünüz?'' şeklindeki soru üzerine de ''Söyleyecek başka bir şey yok'' dedi.




    Kurtulmuş'tan Erbakan'la görüşmeme tavrı Yorumları