Büyük ikramiye çekilişin yapıldığı ilçeye çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-30-2010 (14:58)   Son Mesaj: 09-30-2010 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 495  

    09-30-2010

    Büyük ikramiye çekilişin yapıldığı ilçeye çıktı

    Büyük ikramiye çekilişin yapıldığı ilçeye çıktı


    Milli Piyango'nun 29 Eylül çekilişinde 1 milyon 500 bin lira tutarındaki büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birinin, çekilişin yapıldığı Tokat'ın Turhal ilçesinde satıldığı ortaya çıktı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Turhal Belediyesi tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen geleneksel Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Milli Piyango'nun 29 Eylül çekilişi de ilçede yapıldı.
    Çekilişte 1,5 milyon liralık büyük ikramiye ''073692'' numaralı bilete isabet etti. Çeyrek bilete çıkan ikramiyenin isabet ettiği yerlerden birinin de çekilişin yapıldığı Turhal olduğu belirlendi. Turhal'da satılan bilete büyük ikramiye çıkması ilçede mutluluğa ve heyecana yol açtı. Vatandaşlar büyük ikramiyeye ortak olan hemşehrilerini merak etmeye başladı.

    İlçe merkezinde Milli Piyango bayisi olan Süleyman Dikici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çekilişin Turhal'da yapılmasına çok sevindiklerini söyledi.

    Büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletlerden birinin Turhal'da satıldığını kaydeden Dikici, ''Festivali düzenleyen Belediye Başkanımız Ali Gözen'e teşekkür ediyorum. Büyük ikramiyenin sattığımız bilete çıkması bizim için güzel bir olay'' dedi.

    Talihlinin ortaya henüz çıkmadığını belirten Dikici, ''Belki talihli şu anda uyuyor. Haberi bile yok. Merak ediyoruz. Talihlimize ve Turhal'ımıza hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.

    Turhallılar da ikramiyenin kime çıktığını merak ettiklerini söylediler. Bu arada biletin satıldığı bayi önünde vatandaşların toplanması dikkati çekti.

    -2004 YILINDA DA BÜYÜK İKRAMİYE TURHAL'A ÇIKTI-

    Milli Piyango'nun 31 Aralık 2003'ta gerçekleştirdiği yılbaşı özel çekilişinde de 10 trilyon liralık ikramiyenin isabet ettiği ''5196322'' numaralı çeyrek bilette Turhal satılmıştı.

    Çekilişin ertesi günü ikramiyenin kendisine isabet ettiğini söyleyen ve ikramiyeyle ilçeye yapacağı yatırımları anlatan 25 yaşındaki belediye işçisi Volkan Ateş. ''bileti kaybettiği, çaldırdığı'' gibi çelişkili açıklamalarda bulunmuştu.

    Bir süre talihli heyecanını yaşandığı ilçede daha sonra büyük ikramiyenin gerçek sahibi olan elektronik eşya bakım ve tamir servisi bulunan Tamer Gökçek parasını almıştı.




    Büyük ikramiye çekilişin yapıldığı ilçeye çıktı Yorumları