Ruslar Ay Yıldız Avrupalılar anormal seviyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-30-2010 (12:22)   Son Mesaj: 09-30-2010 (12:22)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    09-30-2010

    Ruslar Ay Yıldız Avrupalılar anormal seviyor

    Ruslar Ay Yıldız Avrupalılar anormal seviyor


    Antalya'nın Manavgat ilçesine tatile gelen Rus turistler kendilerine ve çocuklarına ay yıldızlı tişörtler, Avrupalılar ise genelde komik ve alaycı yazılar bulunan tişötleri satın alıyor.

    Side'de yazlık elbise satıcılığı yapan Hüseyin Salın, Rusların ay yıldızlı bayraklı tişörleri çok sevdiğini, aldıkları yazlık elbiseleri tatil süresince hiç çıkarmadıklarını belirtti. Salın, Avrupalı turistlerin genelde ilginç yazılı yazlık giysiler aldığını söyledi. Salın, "Ruslar ve İskandinav ülke turistleri, genelde ay yıldız bayraklı ve sade tişörtleri almayı tercih ediyor. Nadirde olsa Avrupalı turistlerde alıyor. Avrupalı turistler genelde ilginç yazılı tşört alıyor." diye konuştu.
    Satıcı Mustafa Bilal Yıldız, ilginç yazılı tişörtleri giyerek Avrupalı turistlerin birbirleriyle rahatlıkla şakalaşabildiğini söyledi. Rusların, argo ve ilginç yazılı tişörtlerden hiç almadığını kaydetti.

    (Cihan)




    Ruslar Ay Yıldız Avrupalılar anormal seviyor Yorumları