Avrupa Parlamentosu Kılıçdaroğlu'nu önemsedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-29-2010 (23:36)   Son Mesaj: 09-29-2010 (23:36)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    09-29-2010

    Avrupa Parlamentosu Kılıçdaroğlu'nu önemsedi

    Avrupa Parlamentosu Kılıçdaroğlu'nu önemsedi


    Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Ria Oomen-Ruijten, Anayasa değişikliği referandumuna destek verdiği için kendisini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını önemsemediğini söyledi.

    Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile görüşmesinin ardından soruları cevaplayan Oomen-Ruijten, "Muhalefet liderinin açıklama yapıp yapmayacağı kendisine kalmış. Ben önemsemiyorum." dedi. Ria Oomen-Ruijten, Türk halkının referandumda 'evet' diyerek kendisi için en iyisini yaptığını dile getirdi.
    AP Türkiye Raportörü, Bağış ile görüşmesinde Anayasa değişikliğiyle ilgili uygulama yasalarına dair takvimi ve yeni Anayasa ile ilgili gelişmeleri sorduğunu söyledi. Ria Oomen-Ruijten, samimi ve yapıcı geçtiğini belirttiği görüşmede demokratik açılım ve azınlık haklarıyla ilgili önümüzdeki aylarda neler yapılacağını da sorduğunu dile getirdi.






    Avrupa Parlamentosu Kılıçdaroğlu'nu önemsedi Yorumları