ORKAR üretim ve istihdama hazır   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-29-2010 (01:24)   Son Mesaj: 09-29-2010 (01:24)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    09-29-2010

    ORKAR üretim ve istihdama hazır

    ORKAR üretim ve istihdama hazır


    Ege'nin yükselen yıldızı sloganı ile son yıllarda adından söz ettiren Manisa’nın Turgutlu İlçesi organize sanayisi ilede son dönemin en çok tercih edilen bölgelerinden bir tanesi olur hala geldi.

    Özhan Haluk Satır'ın haberi

    Turgutlu Belediye Başkanı M.Serhat Orhan 28 Mart 2004 seçimlerinin hemen sonrasında çalışmalarına hız verdiği Turgutlu organize sanayi bölgesi bugün gelmiş olduğu nokta ile Egenin yükselen yıldızı sloganının hak eder cesini atılımlarda bulunuyor.
    5 yıl öncesine kadar tek bir fabrikanın bile bulunmadığı bu alanda şuan 15 civarında büyük firma faaliyet gösteriyor. Bu firmaların en büyüğü ise Türkiye"nin de dev firmalarından olan BMC firması geçtiğimiz yıllarda atılan imzalarla Turgutlu organize sanayi bölgesininde devi oldu.

    Turgutlu'nun üzüm üretimindeki öncü firmalarından olan ORKA'nın da sahibi olan M.Serhat Orhan, yeni yatırımları olan ORKAR Sirke Fabrikasının çok yakın zamanda üretime başlayacağı ve dolayısıyla birçok Turgutluluya buradan iş imkânı sağlanacağı müjdesini verdi.

    Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam beş bin metrekare arsa üzerine kurulu fabrikanın aralık ayında tam kapasite ile üretime başlayacağı bilgisini veren Orhan ""ORKAR ismi ile yola çıktığımız fabrikamızda elma ve üzüm sirkesinin yanı sıra limon sosu, limonata ve şalgam suyu üretimi de gerçekleştirilecek. Fabrikanın üretim hedefi yılda altı bin ton sirke ve beş bin ton da diğer mamüller olarak belirlemiş bulunuyoruz. ORKA üzüm sektörünün lokomotifi durumunda ve yeni yatırımımız olan ORKAR sirke fabrikamızla da ilçemizin ürün çeşitliliğini arttırmayı düşünüyor ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Fabrikamızın tüm Turgutlumuz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

    Haber 7




    ORKAR üretim ve istihdama hazır Yorumları