Cardin Mobilya Avrupa'da büyüyor!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-28-2010 (16:21)   Son Mesaj: 09-28-2010 (16:21)    Cevap: 0    Gösterim: 767  

    09-28-2010

    Cardin Mobilya Avrupa'da büyüyor!

    Cardin Mobilya Avrupa'da büyüyor!


    Eskişehir merkezli Cardin mobilya dünya mobilya sektöründeki yerini hızla büyütüyor Cardin mobilya son olarak Bekçika’nın Başkenti Brüksel’de açtığı mağazayla Avrupa’da hızla yayılıyor.

    Avrupa"da büyümeye devam eden Cardin Brüksel"den sonra 2. Mağazasını Belçika"nın diğer lokasyonlarına açacak. Yeni mağaza katılımlarıyla Avrupa"da büyüme ve yayılmaya devam eden Cardin Belçika"nın Başkenti Brüksel"de Schaerbeek bölgesinde 1400m üzerinde gösterişli bir mağazaya imza attı.
    Belçika"nın başkentine açılan bu mağaza Cardin ürünlerinin tamamının bulanabileceği Concept anlamda tasarlandı. Cumartesi hizmete giren mağaza için yapılan özel açılışa Cardin mobilya Yön. Kur. Üyesi Eyüp TEKER Cardin mobilya üst düzey yöneticileri Schaerbeek yöneticileri Brüksel Devlet Bakanı Emin KIR Schaerbeek Belediye Başkan yardımcısı Sait köse Brüksel"de yaşayan Türk iş adamları ve halkın yoğun katılımıyla açılmıştır. Açılışta kısa bir konuşma yapan Cardin mobilya Yön. Kur.

    Üyesi Eyüp TEKER bu gün Brüksel"de açtığımız mağaza tamamen Türk ürünlerinin sunulduğu ilk mobilya mağazasıdır.

    Cardin mobilya yurt dışı açılımları hakkında bilgi veren TEKER. Cardin mobilyadan ve sektörün durumundan bahsetti. Cardin olarak 2005 yılında 30 bin metrekare kapalı, 100 bin metrekare açık alan üzerine kurulu bir fabrika ile çalışmalarına başladıklarını belirten Teker, o günden bu yana gerek yurt içi, gerek yurt dışında yatırımlarının sürdüğünü söyledi.

    Teker, "Bugün de Belçika'daki ilk mağazamızı açtık ve 2013 yılına kadar Brüksel'in daha farklı yerlerinde birkaç mağaza daha açmayı planlıyoruz" dedi. Yurt dışında genellikle gıda ve tekstil sektörlerinde başarı gösteren Türklerin artık mobilya sektöründe de parlayacağını ileri süren Teker, "Mobilya sektöründe artık Türklerin egemenliğini görmeye başlayacaksınız.

    Şu anda Türkiye'de bu sektördeki hızlı gelişmeler ve dünyada mobilya sektöründe tüketimin hızlı
    şekilde büyümesiyle hızlı bir değişim yaşanıyor.

    Bundan önce 20-25 yılda değişen mobilyalar artık bir moda şeklinde 4-5 yılda değişiyor. Türkiye'deki mobilya sanayicileri dünyada da başarılı olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.




    Cardin Mobilya Avrupa'da büyüyor! Yorumları