Ankara'da vekilin evini soydular: 4 tutuklama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-28-2010 (13:07)   Son Mesaj: 09-28-2010 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    09-28-2010

    Ankara'da vekilin evini soydular: 4 tutuklama

    Ankara'da vekilin evini soydular: 4 tutuklama


    Başkentte, Çayyolu ve Beysukent'te aralarında bir milletvekilinin evinin de bulunduğu 14 villa ve evden para ve ziynet eşyası çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

    Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çayyolu, Beysukent'te meydana gelen bazı hırsızlık olaylarının failleri olduğunu tespit ettiği kişilere yönelik çalışma başlattı. Zanlılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, aralarında bir milletvekilinin evinin de bulunduğu 14 villa ve evden para ve ziynet eşyası çaldıkları iddiasıyla A.T, C.A, C.Y, E.K, E.U, İ.P, O.C.H ve R.D'yi gözaltına aldı.

    Zanlıların kaldıkları yerlerde ele geçirilen para ve ziynet eşyası ile 3 lüks otomobile el konuldu.

    Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 8 kişiden A.T, C.Y, E.K. ve O.C.H. tutuklandı. Diğer zanlılar ise serbest bırakıldı.

    Zanlıların, çaldıkları para ve altınla bir villa ile lüks otomobiller aldıklarını belirten güvenlik güçleri, zanlılardan birinin Çayyolu'ndaki villasında, ikisinin ise lüks bir otomobil satın alırken yakalandığını bildirdi.




    Ankara'da vekilin evini soydular: 4 tutuklama Yorumları