Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-28-2010 (12:49)   Son Mesaj: 09-28-2010 (12:49)    Cevap: 0    Gösterim: 764  

    09-28-2010

    Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı

    Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı


    Pazaryolu 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Pazaryolu Kaymakamlığı’nın desteğiyle, köylerden gelen öğrencilere okulu sevdirmek için ilginç bir çalışmaya imza attı.

    Yapılan çalışmada, köylerden gelip birinci sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrenciler bisikletle karşılaştılar. Okulların açıldığı gün öğrencilerin bisikletlerle karşılaşması öğrencileri çok heyecanlandırdı.
    İlçe Kaymakamı Mehmet SOĞUKPINAR; "Bu yaşta anne babadan ayrı kalmak zor. Yapılan bu çalışmada, öğrenciler bir nebze olsa mutlu oldular. Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerin okula alışması, okulu sevmesi, ilk günlerde güzelliklerle karşılaşması ve küçük yaşta anne babadan ayrı kalması sebebiyle, bisikletlerle okula alıştırmanın çok anlamlı ve renkli olacağına inandığımızdan, böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin mutlu olması bizleri de çok mutlu etti" dedi.

    Veliler de yapılan bu güzellikler karşısında çocuklarını ilçeye, Yatılı Okula göndermenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrenci velileri, öğrenciler ve okul çalışanları, İlçe Kaymakamı Mehmet SOĞUKPINAR"a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.




    Mini mini 1'ler okulla bisikletli olarak tanıştı Yorumları