Gül’den hakimlere YouTube uyarısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-28-2010 (01:34)   Son Mesaj: 09-28-2010 (01:34)    Cevap: 0    Gösterim: 439  

    09-28-2010

    Gül’den hakimlere YouTube uyarısı

    Gül’den hakimlere YouTube uyarısı


    YouTube yasağına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Gül, fazla özgürlüğün zarar vereceğine inanmanın naiflik olacağını söyledi. Yargıçlara sitem eden Gül, “Bizi hangi ülkeler arasına koyduklarının farkındalar mı?” dedi.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen "Yeni Normal Dünyada Türkiye'nin Yeni Konumu, Yeni Gücü" konulu panele katıldı.
    Konuşmasında YouTube yasağını eleştiren Gül, "Daha fazla özgürlüğünü iyi birşey olduğuna inanmalı ve ikna olmalıyız. Daha fazla özgürlüğün ülkeye zarar vereceğine inanmak naifliktir" dedi.

    Yargıçlar ve yasa yapıcıların dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Gül, "YouTube'u yasaklarken bu sitenin ve benzerlerinin yasak olduğu ülkelerin kimler olduğunu ve Türkiye'yi hangi ülkeler arasına koyduklarının farkında mı? Biz istediğimiz kadar uğraşalım, konuşalım ufak birşey bütün imajınızı altüst edebiliyor" diye konuştu.

    "BURASI GÖLE DÖNDÜ"
    Öte yandan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konuşması sırasında küçük bir kaza geçirdi.

    Kürsüdeki bardağın devrilmesiyle geri çekilen Gül, "Burası biraz göle döndü" diyerek espri yaptı.




    Gül’den hakimlere YouTube uyarısı Yorumları