İzmir Polisi CHP'li Meclis Üyesi'ni kurtardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-27-2010 (22:06)   Son Mesaj: 09-27-2010 (22:06)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    09-27-2010

    İzmir Polisi CHP'li Meclis Üyesi'ni kurtardı

    İzmir Polisi CHP'li Meclis Üyesi'ni kurtardı


    İzmir'de bir çete tarafından öldürülmek istenilen M.M.'nin CHP İzmir İl Genel Meclisi üyesi olduğu öğrenildi.

    Komşu M.M.'yi öldürtmek istedikleri ve silahlı eyleme hazırlandıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda, N.Y. ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı.
    Adliyeye sevk edilen zanlıların sorgusu devam ediyor. Çetenin hedefindeki kişinin ise CHP İzmir İl Genel Meclisi üyesi M.M. olduğu öğrenildi. Aralarında 'araba park etme' meselesi sebebiyle tartışma yaşandığı, bu anlaşmazlığın daha sonraki günlerde husumete dönüştüğü belirtildi.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, elebaşı N.Y. ile birlikte hareket ettiği kişilere yönelik operasyonda, 3 kişilik bir grubun M.M.'nin geçeceği güzergaha silahlı saldırı için pusu kurduğunu tespit edildi. Zanlılar, suç aletleri ile birlikte yakalandı.

    Adliyeye sevk edilen zanlıların çıkar amaçlı suç örgütü oluşumuna gittikleri, tefecilik yaptıkları, borçlara yüksek faiz işleterek haksız kazanç elde ettikleri, ödemede zorlanan kişilerin iş yerlerini ele geçirdikleri, baskı ve tehditte bulundukları, kundaklama, yaralama, kurşunlama, zorla evrak imzalatma olaylarına karıştıkları iddia edildi.




    İzmir Polisi CHP'li Meclis Üyesi'ni kurtardı Yorumları