Samsun'da iki kişi cepten dolandırıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-27-2010 (19:54)   Son Mesaj: 09-27-2010 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 583  

    09-27-2010

    Samsun'da iki kişi cepten dolandırıldı

    Samsun'da iki kişi cepten dolandırıldı


    Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçelerinde 2 kişinin, cep telefonlarına gelen ödül kazandıklarına dair mesajla dolandırıldığı bildirildi.

    Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinin Denizevleri Mahallesi'nde oturan M.S..(20), bir meşrubat firmasının çekilişinden para ödülü kazandıklarına dair cep telefonuna mesaj geldi. Gelen mesajda yazan numarayı arayan M.S.(20), bir bankanın ATM'sine yönlendirilerek burada verilen cep telefon numarasına kredi kartından 180 TL para yükledi. Dolandırıldığını anlayan M.S., polise şikayette bulundu.

    İlkadım ilçesinin Kale Mahallesi'nde meydana gelen bir başka olayda ise yine aynı yöntemle cep telefonuna mesaj gelen ve ödül kazandığı belirtilen A.B.(44), yönlendirildiği bir bankanın ATM'sinden telefondaki kimliği belirsiz dolandırıcının verdiği cep telefonu numaralarına 720 TL para yükledi. Dolandırıldığını anlayan A.B., polise şikayette bulundu.

    Polis, son günlerde artan bu tür dolandırıcılık olaylarıyla ilgili vatandaşları uyardı. Meydana gelen 2 ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

    İHA




    Samsun'da iki kişi cepten dolandırıldı Yorumları