Palandokön'den ilk mesaj esnafa   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-27-2010 (19:23)   Son Mesaj: 09-27-2010 (19:23)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

    09-27-2010

    Palandokön'den ilk mesaj esnafa

    Palandokön'den ilk mesaj esnafa


    TESK 18'inci Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen Bendevi Palandöken, ''Seçim bitti, şimdi önümüze bakıp esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını en kısa zamanda çözme gayreti içerisinde olacağız'' açıklamasında bulundu.

    Palandöken yeniden başkan seçildiği bugünkü genel kurul sonrasında yaptığı yazılı açıklamada, kendisine oy verenlere ve vermeyenlere teşekkür etti ve herkesin başkanı olacağının sözünü verdi. Demokratik bir seçim yaptıklarını belirten Palandöken, açıklamasında, ''Seçim bitti, şimdi önümüze bakıp esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını en kısa zamanda çözme gayreti içerisinde olacağız'' ifadesini kullandı. Palandöken, TESK'in Ankara Rixos Otel'de bugün yapılan genel kurulunda geçerli oyların 402'sini alarak yeniden başkan seçilmişti. Diğer aday Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Demirhan Elçin ise 308 oyda kalmıştı.




    Palandokön'den ilk mesaj esnafa Yorumları