Umutlu bekleyiş sevinçle bitti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-27-2010 (18:58)   Son Mesaj: 09-27-2010 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 598  

    09-27-2010

    Umutlu bekleyiş sevinçle bitti

    Umutlu bekleyiş sevinçle bitti


    Mersin'de 5 yaşındaki çocuk, diş tedavisi için götürüldüğü özel bir hastanede anestezi uygulandıktan sonra yapılan operasyon sırasında yaşanan sağlık sorunu nedeniyle bir daha uyandırılamamıştı. Ancak bugün...

    Abdullah Biçer'in haberi

    Oğuz han 16 gün sonra gözlerini açtı.. Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Erdal Doruk , 16 gündür uyanmadan tedavi gören Oğuz han yoğun bakımdan alındı çocuk servisine çıkarıldı.

    Hastamızın hareket ettiğini gözlemliyoruz bu iki hafta takip edilecek müjdesini verdi, Oğlunun yanı başından ayrılamayan baba Bayram anne Ülker Sivaslı çocuklarının tedavisinin sürdüğü hastane önünde uzun ve endişeli bir bekleyiş içinde iken uyanmayan çocuğunu uyanık görünce mutlu oldular.

    Baba Bayram Sivaslı, diş tedavisinin gerçekleştirildiği hastane ile doktorlar hakkında Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyet dilekçesi verdiğini söyledi.

    Mersin'de özel bir şirkette çalışan Bayram ve Ülker Sivas çiftçi, otizm tedavisi gören 5 yaşındaki oğulları Oğuz han"ı diş tedavisi için Akdeniz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne götürdü.

    Aileye, 2 dişi çekilecek ve 6 dişine de dolgu yapılacak olan Oğuz han"a genel anestezi uygulanması gerektiği belirtildi. Doktorların önerisi üzerine aile, çocuklarının tedavisinin, anestezi ile uyutulduktan sonra yapılmasına karar verdi. Mersin'de 5 yaşındaki çocuk, diş tedavisi için götürüldüğü özel bir hastanede anestezi uygulandıktan sonra yapılan operasyon sırasında yaşanan sağlık sorunu nedeniyle bir daha uyandırılamamıştı.
    Haber7.com




    Umutlu bekleyiş sevinçle bitti Yorumları