CHP'li başkandan Bakan Kavaf'a teşekkür   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-27-2010 (18:37)   Son Mesaj: 09-27-2010 (18:37)    Cevap: 0    Gösterim: 503  

    09-27-2010

    CHP'li başkandan Bakan Kavaf'a teşekkür

    CHP'li başkandan Bakan Kavaf'a teşekkür


    Denizli'nin Serinhisar ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

    Kavaf, haftasonu Denizli'nin Serinhisar ilçesinde belediye başkanlığını ziyaret etti. CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Gemi'den ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Kavaf'a Başkan Gemi, ''Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı memnunuz, teşekkür ederiz'' dedi.
    Kavaf da yapılan hizmetlerin parti ayrımı yapılmadan sunulduğunu, vatandaşa hizmet yarışında gereken hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını söyledi.

    Selma Aliye Kavaf'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gemi, huzurevinin Sosyal Hizmetlere kazandırılması isteğinde bulundu. Gemi, ilçeye Anadolu lisesi yapılması talebinde bulundu. Kavaf, kanalizasyonun ovaya aktığı, bunun arıtılması isteğinde bulunan Gemi'nin taliplerinin Çevre Bakanlığına ulaştırılması konusunda notlar aldırdı.

    Kavaf, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Muhammet Emre Kabukçu tarafından karşılanan Kavaf, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

    Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Kavaf, ''Problemlerin çözüm mercinin, en sağlıklı hizmet aracının, halka ulaşmanın yolunun siyaset olduğunu düşünüyoruz. Siyaset halka hizmet etmek için bir araçtır. Bizler sizlere daha iyi hizmet edebilmek, daha geniş bir alanda hizmet edebilmek için siyasete talip olduk. Biz iktidara geldiğimizden bugüne kadar halkımızın bize göstermiş olduğu güven ve teveccühü sarsmamak, ona layık olmak amacıyla bize sunulan bütün imkanları yine halkımıza hizmet etmek, halkımızın hayat standardını iyileştirmek, hizmete dönüştürmek üzere bu amaçla kullanıyoruz. Hizmetlerimizin halkasını genişletmek ve kalitesini artırmak için elbette demokrasimizin standardını yükseltmeye ve artırmaya ihtiyacımız var. Türkiye artık kabuğunu kırmış bir ülke, cin şişeden çıktı, geriye dönüş yok. Bundan sonra hepimizin geleceği, ülkemizin geleceği çok daha güzel olacak. Buna inanıyorum'' diye konuştu.

    Kavaf, ilçeye yüksekokul açılması konusundaki isteklere karşı, bunun için daha iyi analizlerin yapılması gerektiğini söyledi.




    CHP'li başkandan Bakan Kavaf'a teşekkür Yorumları