Google 12 yaşında   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-27-2010 (17:41)   Son Mesaj: 09-27-2010 (17:41)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

    09-27-2010

    Google 12 yaşında

    Google 12 yaşında
    Dünyaca ünlü arama ve reklam motoru, tarihinde yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Hayatımızın önemli bir bölümünü işgal eden Google, bir yaş daha olgunlaştı.


    İçinde bulunduğumuz tarihten yaklaşık 10 yıl önce, internet ve arama motoru denilince aklımıza Yahoo gelirdi. Yahoo, dünyanın en popüler sitelerinden biriydi ve milyarlarca bilgi, bitler halinde, bu sayfadan gelip geçerdi. Bununla birlikte, Eric Schmidt önderliğinde, günü şartlarına daha iyi uyum sağlayan Google'ın yükselişi başlamak üzereydi.



    Google 12 yaşında

    Google, e-posta, sohbet ve envai çeşit aracıyla yükseldikçe yükseldi. Yahoo'nun tahtını ele geçirmekle kalmadı, ona büyük bir fark atmayı da başardı.

    E-posta, sohbet, ajanda, .docs gibi onlarca uygulamasından faydalandığımız Google, şimdi 12 yaşında. Arama motoru olarak sektöre giren firma şu anda, cep telefonundan, işletim sistemine kadar birçok farklı dalda da hizmet veriyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Google geçtiğimiz yıl içerisinde, Çin başta olmak üzere birçok ülkenin yönetimiyle kriz yaşanmasına neden olmuştu.

    :: Google'ın başarısı hakkında ne düşünüyorsunuz?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Google 12 yaşında Yorumları