Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na 'adım' teklifi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-27-2010 (12:36)   Son Mesaj: 09-27-2010 (12:36)    Cevap: 0    Gösterim: 455  

    09-27-2010

    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na 'adım' teklifi

    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na 'adım' teklifi


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sürpriz bir buluşma gerçekleştirerek TESK Genel Kurulu'ndan önce bir görüşme yaptı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na neler söylediğini açıkladı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TESK Genel Kurulu'nun yapılacağı otelde programın başlamasından önce bir araya geldi.

    Yaklaşık 10 dakika süren ve bazı bakanların da eşlik ettiği görüşmeden sonra TESK Genel Kurulu'nun yapılacağı salona geçildi.

    Erdoğan'ın yanında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ile Akif Hamzaçebi eşlik etti.

    BAŞÖRTÜSÜ ADIMI ATALIM

    Yaklaşık 10 dakika süren görüşmede neler konuşulduğuna Başbakan Erdoğan açıklık getirdi. TESK Genel Kurulu Toplantısı'ndan yaptığı konuşmadan sonra salondan ayrılan Başbakan Erdoğan gazetecilere CHP lideri ile ne konuştuklarını anlattı. İki liderin gündeminde başörtüsü sorunu vardı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Anayasa değişikliği konusunun gündeme gelip gelmediği sorusuna, ''Anayasayla ilgili olarak tabii ki görüştük de yani bugün dedik meydanlarda bir şeyi konuşuyorsun, söylüyorsun. Nedir? Bir başörtü meselesini devamlı dillendirdiniz, söylediniz. Ben de ne dedim? 'Bugünden tezi yok hemen adımı atalım. Hemen ekipleri kuralım, çalışmaya başlayalım'' dedi.

    Ayrıntılar gelecek




    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na 'adım' teklifi Yorumları