SDN Magazin 50: Göklerin hakimi olun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-27-2010 (11:42)   Son Mesaj: 09-27-2010 (11:42)    Cevap: 0    Gösterim: 609  

    09-27-2010

    SDN Magazin 50: Göklerin hakimi olun

    SDN Magazin 50: Göklerin hakimi olun
    Tepeden tırnağa özel dosya konularıyla dolu SDN Magazin’in yeni sayısı yayınlandı! Haber 7 işbirliğiyle hazıırlanan bu dergide de, hem güncel hem de merak edilen başlıkları bir araya getirdik. Bunlardan mutlaka haberiniz olmalı!

    Sonbaharın artık iyice kendini göstermeye başladığı bu günlerde teknoloji piyasası eski canlılığını göstermeye başladı. En yeni teknoloji haberleri, en ilginç makalelerle birlikte hazırlanmış SDN Magazin sizi dijital dünyaya davet ediyor.
    Bakın, oyundan, sinema teknolojisine kadar birçok farklı makeleyi içeren SDN Magazin'de bu hafta hangi konular yer almış?

    Sovyetlerin Gizli Silahları!

    Nazi teknolojilerine karşı Sovyetlerin de özel silahları vardı! Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu hafta tarihin gizli kalmış bu sayfasını teknolojik gözüyle aralıyor.


    SDN Magazin 50: Göklerin hakimi olun

    İndirmek için tıklayın.


    NVIDIA"dan Geleceğin Grafik Mimarisi!

    Dünyanın önde gelen ekran kartı üreticilerinden NVIDIA, gelecek planlarını açıkladı. Peki tüketicileri bekleyen ekran kartları nasıl olacak? Cevabı, bu sayıda...

    Samsung Galaxy Tab Hakkında Bilmeniz Gerekenler?

    Tablet dünyasının merakla beklenen ismi Samsung Galaxy Tab satışa sunulduğunda tüketiciler aradıklarını bulabilecek mi? Bu sorunun cevabını SDN editörleri cevapladı.

    32 Bit mi yoksa 64 Bit mi?

    Windows tabanlı işletim sistemlerinin yapısı, bilindiği üzere 32 bit ve 64 bit olarak ikiye ayrılıyor. Peki hangi işletim sisteminde, hangi seçeneği kullanmak gerekir.

    Göklerin Hakimi Olun

    Tom Clancy"s H.A.W.X. 2, nihayet satışa sunuldu! İlkinin başarısı üzerine yeni yapım neler getiriyor? İncelememize mutlaka göz atın.






    SDN Magazin 50: Göklerin hakimi olun Yorumları