Kamyonet otomobili ikiye böldü: 3 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-26-2010 (07:13)   Son Mesaj: 09-26-2010 (07:13)    Cevap: 0    Gösterim: 501  

    09-26-2010

    Kamyonet otomobili ikiye böldü: 3 ölü

    Kamyonet otomobili ikiye böldü: 3 ölü


    Konya'da otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kaza sonucunda ikiye bölünen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybederken, otomobili ikiye bölerek kaldırıma çıkıp bir otomobile çarpıp durabilen kamyonetteki 3 kişi ise yaralandı.

    Halil İbrahim Varlı'nın haberi

    Kaza, Merkez Karatay İlçesi Karaman yolunda meydana geldi. Ahmet Turgut idaresindeki 42 HF 224 plakalı otomobil altı yol köprüsünden aşağı indiği sırada karşı istikametten gelen Yaşar K. İdaresindeki 42 KK 251 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kamyonet, otomobili ikiye bölerek kaldırıma çıkıp bir evin önündeki otomobile çarpıp durabildi.

    Kazada otomobilde bulunan ve inşaatta çalıştıkları öğrenilen Mücahit Uluçay ile Ahmet Turgut sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen olay yerinde, 19 yaşındaki Muhammet Dağ ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü ile yanında bulunan iki kişi ise yaralandı. Yaralılar Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kazadan sonra polis ve cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Çevreye toplanan kalabalık uzun süre olay yerinden ayrılmadı. Ölenlerin yakınları ise kaza yerine gelerek yakınlarının cansız bedenlerini görünce feryat edip, fenalık geçirdi.

    Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.




    Kamyonet otomobili ikiye böldü: 3 ölü Yorumları