Yirmibeşoğlu Habertürk'e fırçayı bastı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-25-2010 (14:19)   Son Mesaj: 09-25-2010 (14:19)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    09-25-2010

    Yirmibeşoğlu Habertürk'e fırçayı bastı!

    Yirmibeşoğlu Habertürk'e fırçayı bastı!


    Emekli general Sabri Yirmibeşoğlu gündeme bomba gibi düşen itirafına Habertürk'te açıklık getirmek istedi ama hem Pelin Çift'e hem Habertürk'e fırçayı bastı. İşte o görüntüler...



    Emekli Or general Sabri Yirmibeşoğlu'nun Habertürk'te yayınlanan 'Kıbrıs'ta cami yakıp Rumlar'ın üstüne attık' şeklindeki itirafı gündeme bomba gibi düştü. Emekli general ses getiren o itirafa Habertürk ekranlarında açıklık getirmek için Pelin Çift'in konuğu oldu.
    Eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar ve Habertürk editörü Ecevit Kılıç'ın da katıldığı programa Yirmibeşoğlu'nun attığı fırça damga vurdu. Yirmibeşoğlu, açıklamalarının yanlış anlaşıldığını, asla cami yakmadıklarını söyledi. 'Orada kastettiğim Rumların cami yaktıklarıydı' diyen emekli or general suçu Habertürk gazetesine ve röportajı yapan muhabire attı. Yirmibeşoğlu "Yunanların mukavemet teşkilatları EOKA'yı canlı tutmak için camileri bombaladığını, yaktığını" ifade ettiğini, sözlerinin farklı aktarıldığını belirtti.

    Canlı yayında adeta çıldıran Yirmibeşoğlu Pelin Çift'e de fırçayı attı. Çift programın sonuna geldiklerini söylediğinde müdahale eden emekli general sert tepki gösterdi. Tartışmada kendisini yeterince ifade edemediğini düşünen Yirmibeşoğlu programın erken bitirildiğini ve daha uzun sürmesi gerektiğini söylerek moderatör Pelin Çift'i hedef aldı. Çift'in bütün yumuşatma çabalarına rağmen sakinleşmeyen Yirmibeşoğlu, Habertürk gazetesine röportajı yaptığı muhabire çattı. 'Basın özgürlüğü iddasına rağmen Habertürk'ün karşıma daha kültürlü birilerini çıkarmasını beklerdim' diyen emekli general Habertürk ekranlarında Gazete Habertürk'e de sert eleştiriler yöneltimiş oldu.

    gazeteciler.com




    Yirmibeşoğlu Habertürk'e fırçayı bastı! Yorumları