Kahvehanede kavga ölümle bitti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-25-2010 (12:08)   Son Mesaj: 09-25-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 914  

    09-25-2010

    Kahvehanede kavga ölümle bitti

    Kahvehanede kavga ölümle bitti


    Manisa'nın Saruhanlı ilçesi kahvehanede oturanlardan sigara isteyip rahatsız ettikleri ve kahvehanden müşteriyi soğuttukları gerekçesiyle mal sahipleri iki kişiye saldırdı. Olayda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

    Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kahvehanede çıkan kavgada, bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.
    Alınan bilgiye göre, Saruhanlı Belediyesi İtfaiye Amirliğinde itfaiye eri olarak çalışan Emin Çetin (41), yeğeni G.Y. (23), Şehitler Mahallesi'ndeki C.Y. (29) ve S.Y. (33) kardeşlerin işlettiği kahvehanede müşterilerden sigara isteyip rahatsız ederek, müşterilerin kahvehaneden gitmesine neden olduğu ileri sürüldü.

    Bunun üzerine kahvehane sahipleri C.Y. ve S.Y, kardeşler ile Emin Çetin ve G.Y arasında tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle önlenen tartışma, birkaç saat sonra Emin Çetin ve G.Y'nin kahvehanenin önünden geçerken C.Y'yi görmesiyle yeniden başladı.

    Taraflar arasında çıkan kavgada, C.Y, aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Kavganın gürültüsünü duyarak evden çıkan ağabeyi S.Y, kardeşinin bıçaklandığını görünce dedesinden kalan evdeki av tüfeğini alarak Emin Çetin ve G.Y'nin üzerine ateş etti.

    Kavgada yaralanan Emin Çetin ile G.Y. C.Y, Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan Emin Çetin, hastanede öldü.

    Olayın ardından kaçan S.Y, polis tarafından suç aleti tüfekle birlikte kısa sürede yakalandı.




    Kahvehanede kavga ölümle bitti Yorumları