Haber 7 yazdı AVM müdürü özür diledi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-25-2010 (00:56)   Son Mesaj: 09-25-2010 (00:56)    Cevap: 0    Gösterim: 474  

    09-25-2010

    Haber 7 yazdı AVM müdürü özür diledi

    Haber 7 yazdı AVM müdürü özür diledi


    Dün, Mersin'in en büyük AVM'lerinden Forum'un kanalizasyon atıkalrının torbalarla yerleşim yerlerindeki boş arazilere döktüğü haberimiz üzerine AVM yönetimi özür diledi ve gerekeni yaptı.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Mersin'in modern mağazaların yer aldığı ve en iddialı alışveriş merkezi olan Forum, tıkanan kanalizasyonlarının katı atıklarını kürekle torbalara doldurup traktörlerle yerleşim yeri içerisindeki boş arazilere atıyordu..

    Yakınında Pozcu Lisesi'nin ve yerleşim birimlerinin hemen yakınında gerçekleşen bu olay çevreye duyarlı vatandaşlar tarafından Haber7.com muhabirine ihbar edildi.

    Olayın önceki gün Haber7'de yer almasının ardından AVM yönetimi duruma anında müdahale ederek, atıkların bölgeden kaldırıldığı ve dezenfekte çalışmasının yapıldığını açıkladı..
    Forum Mersin AVM Müdürü Adem Erol, Haber7'nin olaya ilgisinden dolayı teşekkür etti ve 'Tamamen bilgimiz dışında gelişen bu olaydan, alışveriş merkezimizin güvenlik, temizlik ve atık boşaltma işlemlerini üçünçü şahıslar yüklenmiştir..

    Konuyla ilgili bilgi alır almaz atıkların boşaltığı alana giderek poşetler içinde oraya atılan malzemeyi toplattırdık ve alanı dezenfekte ettiğimizi bilmenizi isterim.. Bu işlemi yapan firmadan konuyla ilgili bilgi istedik ve soruşturma başlattık' dedi..

    Erol, 'Bir Mersinli olarak Haber7'ye teşekkür ederim' derken tüm Mersinlilerden de bilgileri dışında yaşanan bu olaydan dolayı özür dilediğini söyledi..

    Haber7.com




    Haber 7 yazdı AVM müdürü özür diledi Yorumları