Oğul Erbakan Kurtulmuş'a yol gösterdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-24-2010 (20:36)   Son Mesaj: 09-24-2010 (20:36)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    09-24-2010

    Oğul Erbakan Kurtulmuş'a yol gösterdi

    Oğul Erbakan Kurtulmuş'a yol gösterdi


    Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan canlı yayında Saadet Partisi'nde yaşananlarla ilgili iddialara cevap verdi. Erbakan SP yönetimini dezenformasyon yapmakla suçladı.

    Saadet Partisi'nde kayyum ve kongre olaylarıyla ilgili Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
    Fatih Erbakan, kayyum iddialarına karşı çıkarak partiye kimsenin el koymadığını sadece kongre sürecine girdiğini söyledi.

    Fatih Erbakan bundan önceki kongrede yeşil ve beyaz listelerin oluşturulduğunu, yeşil listenin asıl liste olmasına karşın sanki korsan liste imiş gibi gösterildiğini, liste krizi yüzünden partinin bu noktaya geldiğini söyledi. Erbakan, Numan Kurtulmuş'un partiden ayrılması veya başka bir parti kurmasının partide bir karşılığı olmadığını belirterek " Numan Kurtulmuş siyasi alt yapıdan gelmedi. Teşkilatlarda çalışmadı, akademik bir süreçten geldi. Ayrılmak isterse bir bölünmeye yol açmaz. Numan bey bir seçim veya kongre kazanarak gelmiş değildir." dedi.

    Fatih Erbakan partide kendisinin görev alacağına ilişkin babası ile ilgili bir görüşmesi olmadığını, sadece Recai Kutan'ın bu konuda öngörüsü bulunduğunu belirterek "Muhterem babam, bu partide herkes terlemek için gelmiştir." dedi. Bizde göreve talip olunmaz görev tevdi edilir. Böyle bir görev büyük bir sorumluluk ve çok ağır bir yüktür. Ancak aynı zamanda şerefli bir görevdir. İnşallah göreve gelenler bunu hakkı ile yerine getirir." dedi.




    Oğul Erbakan Kurtulmuş'a yol gösterdi Yorumları